AnaSayfa / Genel / Kahve falında kışın ağaçların çiçek açtığını görmek

Kahve falında kışın ağaçların çiçek açtığını görmek

Kahve falında kışın ağaçların çiçek açtığını görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, şaşkın olacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında kışın ağaçların çiçek açtığını gördüyseniz:

  • İsteksizliği üzerinizden atmalısınız.

Kahve falında kışın ağaçların çiçek açtığını görmek şöhret ve hayır getireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında kışın kiraz yemek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kışın güneş görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, gülüp eğleneceğine rivayet eder.

Kahve falında kışın kiraz görmek para ve zaman ayıracağına, istediği evde oturacağına alamet eder.

Kahve falında kışın yeşillik görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine işarettir.

Kahve falında kışın kar yağdığını görmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kışın karpuz yemek iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine işarettir.

Kahve falında kışın yüzmek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir