AnaSayfa / Genel / Kahve falında kişiden kaçmak

Kahve falında kişiden kaçmak

Kahve falında kişiden kaçmak maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, güçten düşeceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına alamet eder.

Kahve falında kişiden kaçmak gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ortaklık ya da ilişki olayları farklı şekilde algılamanıza yardım edebilir.

Kahve falında sevdiğin kişiden kaçmak durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında iki kişiden kaçmak hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle kaçmak büyük bir umutsuzluk duyacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine alamet eder.

Kahve falında kişiden kaçmak istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kişilerden kaçmak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hikmete kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş kişiden kaçmak muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle kaçmak tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahlı kişilerden kaçmak yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir