AnaSayfa / Genel / Kahve falında kişi kendini hamile görmek

Kahve falında kişi kendini hamile görmek

Kahve falında kişi kendini hamile görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, az çalışarak çok gezeceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kişi kendini hamile gördüyseniz:

  • Bazı konuları görmezden gelmek yerine kararlı şekilde üzerine gitmeyi tercih edebilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kişiyi hamile görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir kişiyi hamile görmek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine inanılır.

Kahve falında ölen bir kişiyi hamile görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine yorulur.

Kahve falında kişi kendini hamile görmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında bekar kişinin hamile olduğunu görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine delalettir.

Kahve falında hamile kişi görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında iki kişiyi hamile görmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiden hamile kalmak bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir