AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir kişiyi hamile görmek

Kahve falında başka bir kişiyi hamile görmek

Kahve falında başka bir kişiyi hamile görmek işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, kendisini işine vereceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında başka bir kişiyi hamile gördüyseniz:

  • Aktif olmanız gerekiyor.

Kahve falında başka bir kişiyi hamile görmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin hamile olduğunu öğrenmek böylece büyük kazançlar elde edileceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında başka kadını hamile görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, doğru yatırımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında başka bir erkeğin hamile olduğunu görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, hayallerde değişiklikler olacağına delalettir.

Kahve falında başka birinden hamile kalmak hedeflere ulaşamayacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına inanılır.

Kahve falında başka bir kadını hamile bırakmak ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birini hamile olduğunu görmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadının başka bir kadını hamile görmek dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir