AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki kişiyi hamile görmek

Kahve falında iki kişiyi hamile görmek

Kahve falında iki kişiyi hamile görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki kişiyi hamile gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yatıştırabilmek ya da ikna edebilmek için belli başlı prensipleriniz ya da girişimleriniz konusunda ödünler vermeniz veya aslında olmadığınız birisi gibi davranmanız gerekebilir.

Kahve falında bir kişinin hamile olduğunu görmek yaşadığı olayların kötü gideceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kişiyi hamile görmek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişinin hamile olduğunu öğrenmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında ölü kişinin hamile olduğunu görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında iki kişiyi hamile görmek kısmetin bollaşacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine yorulur.

Kahve falında kişiyi hamile görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiden hamile kalmak eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bereketinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hamile görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir