AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa kolla namaz kılmak

Kahve falında kısa kolla namaz kılmak

Kahve falında kısa kolla namaz kılmak karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, dişe diş savaşacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kısa kolla namaz kılmak gördüyseniz:

  • Kendinizi tanımakta güçlük çekeceksiniz.

Kahve falında kısa kollu namaz kılmak elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına alamet eder.

Kahve falında kısa kolla namaz kılmak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında kısa etekle namaz kılmak çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısa kollu gömlek giymek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına işarettir.

Kahve falında kısa kol giymek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında kısa kollu gömlek görmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına delalet eder.

Kahve falında kolu kısa görmek kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kısa kollu ceket görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir