AnaSayfa / Genel / Kahve falında kış kar görmek

Kahve falında kış kar görmek

Kahve falında kış kar görmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kış kar gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konular maddi manevi yorucu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında kış kar görmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında kar kış görmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kışlık kazak görmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kış elması görmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında yazdan kışa geçmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında kış mevsiminde denize girmek eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kışlık çorap görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kışlık kıyafet giymek bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, büyük bir özgüven kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir