AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazdan kışa geçmek

Kahve falında yazdan kışa geçmek

Kahve falında yazdan kışa geçmek sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, nimetin çoğalacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yazdan kışa geçmek gördüyseniz:

  • Olayları farklı şekilde ele almaktan çekinmeyin.

Kahve falında yazdan kışa geçmek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaz ve kış görmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına alamet eder.

Kahve falında kışlık kıyafet giymek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kış mevsiminde kiraz görmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, itibar edineceğine yorulur.

Kahve falında kış karpuzu görmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına inanılır.

Kahve falında kış kavunu görmek kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında kışlık bot görmek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kışlık palto görmek hasta ise şifa bulacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir