AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar kış görmek

Kahve falında kar kış görmek

Kahve falında kar kış görmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kar kış gördüyseniz:

  • Biraz sakarlaşmanız olasıdır.

Kahve falında kar kış görmek kötü günler görüleceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kış kar görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında kış mevsiminde karpuz görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına delalet eder.

Kahve falında kış elması görmek maddi zararlara uğrayacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kış kabağı görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına alamet eder.

Kahve falında kışlık bot görmek ömür boyu başarılı olacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kışlık kazak görmek ticaretinin ilerleyeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine yorulur.

Kahve falında kış armudu görmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir