AnaSayfa / Genel / Kahve falında kış elması görmek

Kahve falında kış elması görmek

Kahve falında kış elması görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, iyiliğe kavuşacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kış elması gördüyseniz:

  • Mantıklı düşünmeniz veya aklınıza güvenmeniz normal koşullarda halledemeyeceğiniz veya öngöremeyeceğiniz şeylerle ilgili ilerleme sağlamanıza yardım edebilir.

Kahve falında kış elması görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına inanılır.

Kahve falında kışlık şapka görmek iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına inanılır.

Kahve falında kış mevsiminde karpuz görmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kış günü denize girmek istediği herşeye ulaşabileceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kışlık odun görmek kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında yazın kışlık görmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine delalettir.

Kahve falında kışlık eldiven görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kışlık kıyafetler görmek aileyle iş yapmayacağına, maddi kayıpların sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir