AnaSayfa / Genel / Kahve falında kış karpuzu görmek

Kahve falında kış karpuzu görmek

Kahve falında kış karpuzu görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, işinin gücünün hep rast gideceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine işaret eder.

Kahve falında kış karpuzu gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı veya inatçı olan kişiler sorun çıkartsalar bile, siz ne olursa olsun tartışmalara girmemeye çalışmalısınız.

Kahve falında kış mevsiminde karpuz görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında kış karpuzu görmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında kış kabağı görmek fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kış kar görmek yaralarına da merhem olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına delalettir.

Kahve falında kış kavunu görmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kışlık kıyafet giymek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında kışlık mont görmek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  delalet eder.

Kahve falında kışlık bot görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir