AnaSayfa / Genel / Kahve falında kış görmek

Kahve falında kış görmek

Kahve falında kış görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kış gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harakete geçmenizde fayda var.

Kahve falında kış günü görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kar kış görmek ipliklerini pazara çıkaracağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında kış görmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, ağız tadının yerinde kalacağına delalettir.

Kahve falında kışlık mont görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına delalet eder.

Kahve falında kış hurması görmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kış ayında kiraz görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kışlık şapka görmek kazancın arttırılacağına, üzüntülerinin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaz ve kış görmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir