AnaSayfa / Genel / Kahve falında kış hurması görmek

Kahve falında kış hurması görmek

Kahve falında kış hurması görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, düşmanlarına da dost olacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, zorluklarının kalmayacağına işarettir.

Kahve falında kış hurması gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi başlıklı konuları ilgilendiren şeylerde gereken desteğe sahipsiniz.

Kahve falında kış hurması görmek endişelerin son bulacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına yorulur.

Kahve falında kış günü görmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, ters giden işlerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kışlık eldiven görmek karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kışlık ayakkabı görmek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında kış ayında denize girmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında kış günü denize girmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında kış kar görmek sıkılacağına ve üzüleceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına yorulur.

Kahve falında kışlık şapka görmek işlerinin duracağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir