AnaSayfa / Genel / Kahve falında kış ayını görmek

Kahve falında kış ayını görmek

Kahve falında kış ayını görmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, itibar kaybedeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kış ayını gördüyseniz:

  • Boşa zaman harcamayın.

Kahve falında kış ayında denize girmek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kış ayında kiraz görmek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında kış ayını görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına işaret eder.

Kahve falında kış günü görmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, bekârlığına da veda edeceğine delalettir.

Kahve falında yazdan kışa geçmek aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kışlık erzak görmek hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında kış elması görmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kışlık odun görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir