AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı mercimek pişirmek

Kahve falında kırmızı mercimek pişirmek

Kahve falında kırmızı mercimek pişirmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı mercimek pişirmek gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kimselere ya da sizi kızdırabilecek konuşmalar yapan kişilere gerekli cevapları vermeyi daha sonraya bırakmanızda fayda var.

Kahve falında kırmızı mercimek pişirmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mercimek çorbası pişirmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek pişirmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mercimek çorbası pişirdiğini görmek problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında mercimek pişirdiğini görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulur.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı pişirmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, sahip olduklarının eksileceğine işarettir.

Kahve falında mercimek çorba pişirmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası pişirmek komşularla ters düşüleceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir