AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı lahana almak

Kahve falında kırmızı lahana almak

Kahve falında kırmızı lahana almak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, geleceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı lahana almak gördüyseniz:

  • En ince detayına kadar odaklanılmamış olan sözleşme veya anlaşmalarda gözünüzden kaçırarak atacağınız imzalar veya vereceğiniz sözler bilmeden kendinizi zor bir duruma düşürmenize neden olabilir.

Kahve falında kırmızı lahana almak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı lahana salatası görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lahana fidelemek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında lahana sarması yediğini görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil lahana yemek dertlerinin bitip huzura ereceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçta lahana görmek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lahana yemeği yemek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kara lahana vermek kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir