AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşla bir yere gitmek

Kahve falında arkadaşla bir yere gitmek

Kahve falında arkadaşla bir yere gitmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, yaşadığı stresin biteceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşla bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Derin tartışmalar özel yaşamınızda askıda kalmış sorunları çözmenize yardım edebilir.

Kahve falında arkadaşla bir yere gitmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla bir yere gitmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşımla bir yere gitmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gideceği yeri bulamamak aradığı çareleri bulacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına işarettir.

Kahve falında hiç gitmediğin bir yere gitmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında taksiyle bir yere gitmek ünleneceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında gideceğin yeri bulamamak kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında bisikletle bir yere gitmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir