AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı dil görmek

Kahve falında kırmızı dil görmek

Kahve falında kırmızı dil görmek elinden gelen herşeyi yapacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı dil gördüyseniz:

  • Ev ya da aileyle ilgili problemler stres yaratabilir.

Kahve falında kırmızı dilli yılan görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı dil görmek yalnız kalınacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında dilini temizlemek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, işlerin düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında mavi dil görmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında ölü dili görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında korkudan dili tutulmak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dilsiz sağır görmek işinin başına geçeceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında pişmiş hayvan dili görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir