AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşıyla aldatılmak

Kahve falında arkadaşıyla aldatılmak

Kahve falında arkadaşıyla aldatılmak çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, yeni işlere girileceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşıyla aldatılmak gördüyseniz:

  • Olumlu olayları sevdiğiniz kişilerle paylaşabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının yeni araba aldığını görmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının bir şey aldığını görmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşıyla aldatılmak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını araba aldığını görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşın ev aldığını görmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşın eşini aldattığını görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının altın aldığını görmek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşıyla aldattığını görmek falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir