AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının altın aldığını görmek

Kahve falında arkadaşının altın aldığını görmek

Kahve falında arkadaşının altın aldığını görmek maddi yükümlülüklerinin artacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, büyük sorunların yaşanacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının altın aldığını gördüyseniz:

  • Gizli konular veya belli iş birlikleri, ortaklık ya da ilişkiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında arkadaşının altın aldığını görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altını aldığını görmek kötü gününü de paylaşacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında altın aldığını görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının altın aldığını görmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birisinden altın aldığını görmek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, malının da eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin altın aldığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden altın bilezik aldığını görmek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına işarettir.

Kahve falında ölüden altın aldığını görmek onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir