AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın ev aldığını görmek

Kahve falında arkadaşın ev aldığını görmek

Kahve falında arkadaşın ev aldığını görmek ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın ev aldığını gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmezseniz sonradan pişman olabileceğiniz kayıplarınız olabilir.

Kahve falında bir arkadaşının ev aldığını görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, şerefli bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının ev aldığını görmek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını ev aldığını görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının ev aldığını duymak etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında bir arkadaşın ev aldığını görmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının yeni ev aldığını görmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının evlenme teklifi aldığını görmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, art niyetli kişilere uyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının ev satın aldığını görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir