AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtülü erkek görmek

Kahve falında başörtülü erkek görmek

Kahve falında başörtülü erkek görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başörtülü erkek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya yakın çevrenizle ilişkilerinizi sorgulayabilir, verdiğiniz ölçüde karşılık görüp görmediğiniz sorusuna cevap arayabilirsiniz.

Kahve falında başörtülü erkek görmek eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına delalettir.

Kahve falında erkeği başörtülü görmek işlerinin iyi gideceğine, hanesine bolluk geleceğine işaret eder.

Kahve falında kızını başörtülü görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başörtülü birini başı açık görmek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, dinç kalacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz başörtü takmak malına mal, parasına da para ekleyeceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı başörtü vermek çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, hayatın düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı başörtü görmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi başörtülü görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir