AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı balık yakalamak

Kahve falında kırmızı balık yakalamak

Kahve falında kırmızı balık yakalamak emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kederinin dağılacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı balık yakalamak gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması veya pazarlık yapılması zor konuları ertelemenizde veya bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında kırmızı balık yakalamak meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı at yakalamak dünyanın kendisine galip gelmesine, işlerini düzene sokacağına işarettir.

Kahve falında suda balık yakalamak sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine işaret eder.

Kahve falında mercan balığı yakalamak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük balık yakalamak hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında fok balığı yakalamak maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyudan balık yakalamak dertlerine çare bulacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında balık yakalamak ve yemek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, ona kol kanat gereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir