AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı badana yapmak

Kahve falında sarı badana yapmak

Kahve falında sarı badana yapmak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, daha güzelleşeceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, çirkin bir iş yapmaya inanılır.

Kahve falında sarı badana yapmak gördüyseniz:

  • İlişkileriniz hakkında, insanlar olur olmaz dedikodular üretebilirler.

Kahve falında sarı renk badana yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine işaret eder.

Kahve falında sarı badana yapmak hikmet sahibi olacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı badanalı ev görmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evi beyaz badana yapmak kazanca kavuşacağına, canının sağ olacağına delalettir.

Kahve falında evi badana yapmak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evi yeşil badana yapmak üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında duvarı badana yapmak yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalet eder.

Kahve falında kireç badana yapmak işlerin bu yüzden epey aksayacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir