AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı ayakkabı kaybetmek

Kahve falında kırmızı ayakkabı kaybetmek

Kahve falında kırmızı ayakkabı kaybetmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı ayakkabı kaybetmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yanıldıklarını söylemeniz, sadece kendilerini ispat için daha fazla zamanınızı almaları anlamına gelebilir.

Kahve falında kırmızı ayakkabı kaybetmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı kaybedip bulmak tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı ve terlik kaybetmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, zorlukların günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında tek ayakkabı kaybetmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına işarettir.

Kahve falında spor ayakkabı kaybetmek hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, yeni bir eve taşınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi ayakkabı kaybetmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, küslüklerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı terlik kaybetmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabını kaybedip bulmak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, sonradan da çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir