AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli ırmak görmek

Kahve falında kirli ırmak görmek

Kahve falında kirli ırmak görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli ırmak gördüyseniz:

  • İşiniz, sosyal çevreniz veya kamu yararına gayretleriniz bir sonraki aşamaya taşınabilir.

Kahve falında kirli ırmak görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli ırmak aksiliklerin başgöstereceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nehir ırmak tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında mavi ırmak görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına inanılır.

Kahve falında nehir ırmak görmek dileklerin kabul olacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına yorulur.

Kahve falında duru ırmak görmek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında ırmakta boğulduğunu görmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, sıkıntılarını çözeceğine delalet eder.

Kahve falında ters akan ırmak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir