AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ırmağa düştüğünü görmek

Kahve falında birinin ırmağa düştüğünü görmek

Kahve falında birinin ırmağa düştüğünü görmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ırmağa düştüğünü gördüyseniz:

  • Ani bir teklif ilginizi çekebilir.

Kahve falında birinin ırmağa düştüğünü görmek bekarlar için evlenmeye, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında ırmağa düştüğünü görmek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında ırmakta yıkanmak insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, işlerini yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini ırmakta görmek onlara sanat öğreteceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ormanda ırmak görmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ırmaktan geçtiğini görmek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş ırmak işlerin büyüyeceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ırmakta boğulan birini kurtarmak maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir