AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli çoraplar görmek

Kahve falında kirli çoraplar görmek

Kahve falında kirli çoraplar görmek hem eğleneceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, mal mülk edineceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kirli çoraplar gördüyseniz:

  • Yapacağınız kural dışı şeyler büyük hatalar olarak karşınıza dikilebilirler.

Kahve falında kirli çorap yıkamak onlarla çok iyi vakit geçireceğine, çok büyük bir acı duyacağına işarettir.

Kahve falında kirli çoraplar görmek azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli çorap giymek birçok yeni bağlantı kurulacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli beyaz çorap görmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kirli çorap görmek yaşananları unutturacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına işarettir.

Kahve falında siyah kirli çorap görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli çorap çıkarmak sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli çorap görmek başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir