AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli çorap giymek

Kahve falında kirli çorap giymek

Kahve falında kirli çorap giymek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, her gün daha fazla dolacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, kişinin yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında kirli çorap giymek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçlara veya ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelmeniz ya da çalışmanız daha iyi sonuçlar ortaya konmasını sağlayabilir.

Kahve falında kirli çorap giymek işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına alamet eder.

Kahve falında kirli çorap toplamak geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında kirli beyaz çorap görmek kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli çorap görmek hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, rızkının da çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında kirli çorap çıkarmak her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli çoraplar görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kirli çorap görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine inanılır.

Kahve falında kirli çorap yıkamak işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir