AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli beyaz çorap görmek

Kahve falında kirli beyaz çorap görmek

Kahve falında kirli beyaz çorap görmek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına inanılır.

Kahve falında kirli beyaz çorap gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilerletmenizi sağlayacak davetler alabilirsiniz.

Kahve falında kirli beyaz çorap görmek ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz kirli çorap görmek inancından ödün vereceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli çoraplar görmek özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında siyah kirli çorap görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına işaret eder.

Kahve falında kirli çorap toplamak emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kirli çorap yıkamak kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli çorap giymek neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine inanılır.

Kahve falında kirli çorap çıkarmak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir