Kahve falında çarşaf giymiş kadın görmek

Kahve falında çarşaf giymiş kadın görmek meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine delalettir.

Kahve falında çarşaf giymiş kadın gördüyseniz:

  • Bir taraftan sizden beklenenleri yerine getirirken bir taraftan da ilerlemeyi hedeflemelisiniz.

Kahve falında kara çarşaf giymiş kadın görmek elinden gelen herşeyi yapacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara çarşaflı kadın görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah çarşaflı kadınlar görmek hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kara çarşaflı kadınlar görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında çarşaf giyen kadın görmek neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, önünün açılacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah çarşaflı kadın görmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında siyah çarşaf giymiş kadın görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz çarşaflı kadın görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir