AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli bardak yıkamak

Kahve falında kirli bardak yıkamak

Kahve falında kirli bardak yıkamak aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine delalettir.

Kahve falında kirli bardak yıkamak gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyin önünüzde durmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında kirli bardağı yıkamak kazancının eksilmeyeceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına alamet eder.

Kahve falında kirli bardak yıkamak helal rızık yiyeceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında kirli bardaktan su içmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli boş bardak görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına alamet eder.

Kahve falında kirli cam bardak görmek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli bardak görmek eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kirli çay bardağı görmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine delalet eder.

Kahve falında çay bardağı yıkadığını görmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir