AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli bardak görmek

Kahve falında kirli bardak görmek

Kahve falında kirli bardak görmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına inanılır.

Kahve falında kirli bardak gördüyseniz:

  • Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında kirli çay bardağı görmek geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında kirli boş bardak görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kirli cam bardak görmek hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında kirli bardak yıkamak sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına delalet eder.

Kahve falında kirli bardaktan su içmek dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli bardağı yıkamak sıkıntılarının daha da artacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli bardak görmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına yorulur.

Kahve falında bardak tabak görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir