AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli bir yeri temizlemek

Kahve falında kirli bir yeri temizlemek

Kahve falında kirli bir yeri temizlemek geçim derdine gireceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine yorulur.

Kahve falında kirli bir yeri temizlemek gördüyseniz:

  • Kendinizi yenileyebilir veya sağlığınıza daha fazla önem göstermeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında kirli yeri temizlemek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kirli bir yeri temizlemek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli yerleri temizlemek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına delalet eder.

Kahve falında kirli havuzu temizlemek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına tabir olunur.

Kahve falında kulak kirini temizlemek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli havuz temizlemek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında tırnak kiri temizlemek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, sağlık ve hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında kirli ayakkabı temizlemek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir