AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli ayakkabı temizlemek

Kahve falında kirli ayakkabı temizlemek

Kahve falında kirli ayakkabı temizlemek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, işsiz ise işe gireceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, onu hayallerine kavuşturacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli ayakkabı temizlemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle seyahat başlıklı gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında kirli ayakkabı temizlemek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine inanılır.

Kahve falında kirli suyu temizlemek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli evi temizlemek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında kir temizlemek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli odayı temizlemek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına delalettir.

Kahve falında kirlerini temizlemek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine alamet eder.

Kahve falında kulak kirini temizlemek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kirli su temizlemek çok kötü günler geçirileceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir