AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli atlet görmek

Kahve falında kirli atlet görmek

Kahve falında kirli atlet görmek yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, mesleğine dört elle sarılacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli atlet gördüyseniz:

  • Her şeye materyalist açıdan bakabilirsiniz.

Kahve falında kirli atlet görmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz atlet katlamak işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında atletli adam görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine inanılır.

Kahve falında temiz atlet görmek işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini atlet külot görmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine atlet vermek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine delalet eder.

Kahve falında eski atlet görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yeni atlet giymek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir