Kahve falında kirli araba görmek

Kahve falında kirli araba görmek doğru işler yapacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli araba gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin kuvvetlendirilmesi ya da bazılarının canlandırılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında kirli araba görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, giden birinin geri döneceğine yorulur.

Kahve falında kirmizi arabaya binmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kirli bir eve taşınmak bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kirli çamaşır görmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine işaret eder.

Kahve falında kirli giysi görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli halı görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli boş bardak görmek çok sayıda borca gireceğine, büyük bir üne sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında vücudundan kir çıktığını görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir