AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli halı görmek

Kahve falında kirli halı görmek

Kahve falında kirli halı görmek umutlanacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına alamet eder.

Kahve falında kirli halı gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınız hareketleniyor, iletişim hızlanıyor.

Kahve falında kirli halı silmek dileklerin kabul olacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halının kirlendiğini görmek hayırlı haberlere, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında halıyı kirli görmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına inanılır.

Kahve falında kirli halı yıkamak maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında kirli halı süpürmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine inanılır.

Kahve falında kirli halı temizlemek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli halı görmek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kirlenmiş halı görmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir