AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli bir eve taşınmak

Kahve falında kirli bir eve taşınmak

Kahve falında kirli bir eve taşınmak başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, kazancın artmasına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine yorulur.

Kahve falında kirli bir eve taşınmak gördüyseniz:

  • Söz konusu kişilerle etkili çalışmalar yapacaksınız.

Kahve falında kirli eve taşınmak atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına yorulur.

Kahve falında kirli bir eve taşınmak iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, yokluğa düşeceğine işarettir.

Kahve falında yeni bahçeli eve taşınmak alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine işarettir.

Kahve falında dubleks eve taşınmak onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında dar eve taşınmak çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına işaret eder.

Kahve falında başka bir eve taşınmak ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında daha geniş bir eve taşınmak çok büyük adımlar atacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni bi eve taşınmak sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir