AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırlangıç yuvası görmek

Kahve falında kırlangıç yuvası görmek

Kahve falında kırlangıç yuvası görmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, gelişeceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kırlangıç yuvası gördüyseniz:

  • Finans kontrolünü elden kaçırmayın.

Kahve falında kırlangıç yuvası görmek kazancın helal şekilde artırılacağına, elinin de bolluk göreceğine inanılır.

Kahve falında kırlangıç tutmak harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırlangıç eti yemek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kırlangıç balığı görmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ak kırlangıç görmek işlerinin çok iyi olacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına delalet eder.

Kahve falında kırlangıç yumurtası görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, hakkını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırlangıç yavrusu görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırlangıç öldürmek kendi işini kurmak için adım atacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir