AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırıntıları görmek

Kahve falında cam kırıntıları görmek

Kahve falında cam kırıntıları görmek kimseyle konuşmaz olacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, kısmetsizlik yaşayacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam kırıntıları gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize güvenin, yetenekleriniz üzerine her türlü bahse girebilirsiniz.

Kahve falında cam kırıntısı yemek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, çevreye karşı itibarın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam kırıntısı görmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, güzel fırsatların elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında cam kırıntıları görmek stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kırıntısı toplamak kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yufka kırıntısı görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında ekmek kırıntısı dökmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında ekmek kırıntıları toplamak kafasındaki sorunları çözeceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek kırıntıları yemek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir