AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek kırıntısı görmek

Kahve falında ekmek kırıntısı görmek

Kahve falında ekmek kırıntısı görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ekmek kırıntısı gördüyseniz:

  • Duygusal veya maddi konularda tartışmalardan kaçmakta fayda var.

Kahve falında ekmek kırıntısı temizlemek bazı ortak işlere gireceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine delalettir.

Kahve falında yerdeki ekmek kırıntılarını toplamak özel hayatının da yolunda gideceğine, borçların hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatakta ekmek kırıntıları görmek düşmanların önlerinin açılacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kırıntı ekmek fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yerde ekmek kırıntısı görmek maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta ekmek kırıntısı görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında ekmek kırıntısı dökmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek kırıntısı yemek kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir