AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kırıntısı görmek

Kahve falında altın kırıntısı görmek

Kahve falında altın kırıntısı görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, zor zamanların biteceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine inanılır.

Kahve falında altın kırıntısı gördüyseniz:

  • Seyahatler ya da ziyaretler keyifli anlar yaşanmasını sağlayabilir.

Kahve falında altın kırıntısı görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında cam kırıntısı görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yerde ekmek kırıntıları görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, yenisinin başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerdeki ekmek kırıntılarını toplamak işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, işini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında cam kırıntısı toplamak ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, canın sıkılacağına yorulur.

Kahve falında tuvalette ekmek kırıntısı görmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmek kırıntıları yemek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde ekmek kırıntısı görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir