AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerlerde kırıntı görmek

Kahve falında yerlerde kırıntı görmek

Kahve falında yerlerde kırıntı görmek fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yerlerde kırıntı gördüyseniz:

  • Size verebilecekleri zarar fazla değildir.

Kahve falında yerlerde kırıntı görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına tabir olunur.

Kahve falında evde ekmek kırıntısı görmek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam kırıntısı yemek her zaman çok mutlu olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek kırıntıları toplamak zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek kırıntısı yemek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine delalettir.

Kahve falında yerde ekmek kırıntısı görmek güzel ve mutlu günler görüleceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yufka kırıntısı görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına delalettir.

Kahve falında yerdeki ekmek kırıntılarını toplamak sağlığının yerinde olacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir