AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüğünü kırılmış görmek

Kahve falında yüzüğünü kırılmış görmek

Kahve falında yüzüğünü kırılmış görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, sahip olduğu nimetin artacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüğünü kırılmış gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz daha çok pratik yöndedir, sözlerinizde ise oldukça açık olacaksınız.

Kahve falında kırılmış yüzük görmek belalardan korunacağına, gelişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük kırılmasını görmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine işarettir.

Kahve falında altın yüzüğün kırıldığını görmek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüğü kırılmak kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüğünü kırılmış görmek patron koltuğuna yükseleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında nişan yüzüğünün kırıldığını görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine yorulur.

Kahve falında tektaş yüzüğün kırıldığını görmek sıkıntıların aşılacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına işarettir.

Kahve falında yüzüğünün taşının kırıldığını görmek Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir