AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık yatak görmek

Kahve falında kırık yatak görmek

Kahve falında kırık yatak görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, maddi olarak zarar edeceğine, sağlık içinde yaşanacağına, güç kaybedeceğine, sorunların yakında son bulacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık yatak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizde ya da iş birliğinizde ani değişiklikler veya ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kırık yatak görmek hayat düzeninin alt üst olacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında cam kırıklar görmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık demir para görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilidi kırık kapı görmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, prestij kaybı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağı kırık köpek görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, parasız günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında kırık lamba görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına inanılır.

Kahve falında cam kırıkları üzerinde yürümek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında kırık bilgisayar görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir