AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık küpe görmek

Kahve falında kırık küpe görmek

Kahve falında kırık küpe görmek gülen yüzünün hiç solmayacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, isteklerine kulak vereceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kırık küpe gördüyseniz:

  • Siz elinizden geleni yaptığınıza göre, artık yardım da isteyebilirsiniz.

Kahve falında kırık küpe görmek beklediği haberin gelmeyeceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında kırık altın küpe görmek şansın önünün kesileceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına işaret eder.

Kahve falında altın küpe taktığını görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, ailesini kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüden küpe almak üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına işarettir.

Kahve falında mavi taşlı küpe görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın küpe yüzük takmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, maddi gücünü yitireceğine delalettir.

Kahve falında altın ve gümüş küpe görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, eşlerin ayrılacağına delalet eder.

Kahve falında zümrüt taşlı küpe görmek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir