AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden kolye almak

Kahve falında birinden kolye almak

Kahve falında birinden kolye almak hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına işaret eder.

Kahve falında birinden kolye almak gördüyseniz:

  • Sabrınızı veya şanslarını zorlayan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kaybolan kolyeyi görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kolye verdiğini görmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalettir.

Kahve falında gümüş kolye küpe görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında altın kolye bulduğunu görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kopuk kolye görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi boncuklu kolye görmek heveslerinin de azalacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına tabir olunur.

Kahve falında kendine kolye almak zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına delalet eder.

Kahve falında parlak kolye takmak bilmediği duyguları tadacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir