AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden kolye bulmak

Kahve falında denizden kolye bulmak

Kahve falında denizden kolye bulmak sıkıntı yükleneceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, attığı her adımı düşüneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizden kolye bulmak gördüyseniz:

  • Görüşmeler artıyor.

Kahve falında denizden kolye bulmak gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işarettir.

Kahve falında denizde kolye bulmak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerde altın kolye bulmak olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında pırlanta kolye bulmak sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına inanılır.

Kahve falında yerde kolye bulmak hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küpe kolye bulmak hem mal ve para kaybedeceğine, hak ve din yolunu bırakacağına inanılır.

Kahve falında kolye ucu bulmak bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına işaret eder.

Kahve falında altın zincir kolye bulmak maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, bir süre belini doğrultamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir