AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık kalem görmek

Kahve falında kırık kalem görmek

Kahve falında kırık kalem görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, kazancının da azalacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine inanılır.

Kahve falında kırık kalem gördüyseniz:

  • Hızlı şekilde ortaya çıkan uyuşmazlıkları görmezden gelmeniz zamandan tasarruf etmenizi ya da bir adım öne geçmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kırık kalem ucu görmek büyük işlerin ortaya konulacağına, hakkıyla kazanca alamet eder.

Kahve falında ucu kırık kalem görmek sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık kalem görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında gözlere kalem çekmek kudretli kişiler arasına gireceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının elinde kalem görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına delalet eder.

Kahve falında göz kalemi açmak mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye yorulur.

Kahve falında rengarenk göz kalemi görmek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı kalem görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir